Concertlocatie Het Dorp

‘Open Het Dorp’ was de eerste grote televisie-inzamelingsactie in de Nederlandse geschiedenis. In een 24-uurs radio- en televisieprogramma, gepresenteerd door Mies Bouwman, werd op 26 en 27 november 1962 ruim 22 miljoen gulden ingezameld. Met dat geld is Het Dorp gebouwd, de eerste woongemeenschap in Nederland voor mensen met een beperking. Siza biedt op Het Dorp ondersteuning en zorg aan 150 mensen met niet-aangeboren hersenletsel en neuromusculaire aandoeningen. De locatie bestaat uit 17 appartementen in een groene omgeving aan de rand van Arnhem. Op het terrein van Het Dorp staat een Kultureel Kerkelijk Centrum (KKC); een sfeervolle plek voor ons concert.

We vinden het geweldig dat we live symfonische muziek kunnen brengen naar de bewoners van Het Dorp. En nodig ook gerust familie en vrienden uit voor dit gratis concert, want de concertlocatie is open voor publiek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s