Inzeepdag in boskapel Zeist

We hebben ook een prachtige centrale plek gevonden voor de inzeepdag van Napo 2019: De boskapel in Zeist. Op zondag 26 mei zullen we hier voor het eerst samen komen om met elkaar kennis te maken en onder leiding van dirigent Arne Visser een eerste repetitie te doen om de muziek alvast ‘in te zepen’. De exacte repetitietijden zullen we t.z.t. bekend maken. De boskapel is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en je kunt er gratis parkeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s